• Xiaomi Redmi Note 10 5G je na akciji do 15. svibnja
  • Tražite li jeftiniji 5G model tu je TCL 20 R 5G koji košta 1.199 kuna
  • Xiaomi Redmi Note 10 5G ima 4 GB RAM-a i 128 GB prostora za pohranu podataka

Cijene 5G mobitela sve su niže! Svakodnevno ih pratimo i nevjerojatno je kako je velik izbor 5G mobitela koji su nam danas na raspolaganju i to za doista dobru cijenu. Među takve super cijene spada i Xiaomi Redmi Note 10 5G koji je trenutno na akciji i koji košta tek 1.699 kuna. Ta ga cijena definitivno svrstava u razred jeftinih mobitela. No, ne zaboravite da je na akciji i da ga po ovoj cijeni možete dobiti samo do 15. svibnja.

Što nudi Xiaomi Redmi Note 10 5G?

Ovaj konkretni model ima 6,5” ekran, za koji je GSM Arena napisala kako ima sjajan kontrast i stavila to pod pluseve. Osim toga, dolazi s 4 GB RAM-a i 128 GB prostora za pohranu podataka, a ako vam to nije dovoljno tu je i podrška za MicroSD koji će dati dodatni prostor. Oism toga ima podršku za NFC, tri stražnje kamere (48 + 2 + 2 MP) i prednju selfie kameru od 8 MP. Za same kamere GSM Arena napisala je kako su pouzdane danju i noću, što će veseliti sve fotografkinje i fotografe. Kao pluseve su izdvojili jako dobre selfije, što je također dobro znati. Iako nema stereo zvuk, ima jake i dobre zvučnike.

Odlična baterija

Jako velik broj kod odluke o kupovini mobitela kao važan faktor navodi bateriju, odosno njenu snagu i trajanja. Ovaj se model može pohvaliti upravo s jednom takvom. Izdržat će preko 18 sati surfanja po internetu odnosno preko 16 sati gledanja videa na streaming servisima. Vjerovali ili ne, ovaj 5G mobitel nije najjeftiniji! Trenutno je TCL 20 R 5G čija je cijena u ovom trenutku 1.199 kuna. I on je na akciji do 15. svibnja, pa je ovo sjajna prilika da nabavite 5G mobitel po niskoj cijeni.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda