• Za dobar kućni ured važan je pametan raspored namještaja i dobra stolica
  • Retro detalji s eBaya mogu obogatiti radni prostor
  • Dugačak radni stol uvijek je bolji izbor za pametnu organizaciju posla

Ako radite od kuće stalno ili povremeno, vjerojatno imate i kućni ured. Možda je to posebna soba, možda izdvojeni kutak. Kakav god bio, za dobar posao treba imati i ugodno radno okruženje. Već smo dali nekoliko savjeta kako srediti kućni ured. Prije svega i najvažnije - obratite pažnju na namještaj i naročito radnu stolicu. Napravite specifikaciju posla i prema tome dizajnirajte kućni ured. Ne zaboravite organizirati žice i ako možete zidove razveselite bojom ili kakvom naljepnicom. Jednom kad ste sve doveli u red, vrijeme je za mala poboljšanja. Ona nisu nužna, ali mogu dobro doći.

1. Nabavite ploču za pisanje

Ploča za pisanje može biti klasična ili ona po kojoj možete pisati kredom. Inače, i zid možete pobojati crnom bojom po kojoj možete pisati kredom (i naravno to brisati).

2. Spremite sve u kutije

IKEA ima sve što vam treba, pa tako i kutije u koje možete rasporediti sve što vam treba biti pri ruci. Još ako su u različitim bojama, bit će veseli radni prostor.

3. Kupite retro detalje

Ako vas inspiriraju roboti iz osamdesetih ili analogni fotoaparat iz sedamdesetih, nabavite jedan na eBayu ili nekom sajmu (u Zagrebu je to Hrelić ili sajam na Britanskom trgu). Ovakve su stvari zgodan detalj svakog ureda.

4. Produžite radni stol

Dugačak radni stol je uvijek dobro rješenje. Ako ga nemate, probajte produžiti postojeći. Duži stolovi su idealni za bolju organizaciju stvari i posla.

5. Objesite fotografije

Crno bijele fotografije dat će dodatnu ozbiljnost vašem prostoru, a mogu vas naravno i inspirirati. Ako više volite slike, postavite jednu na zid. Ili jednostavno nabavite plutenu ploču, postavite je u blizinu radnog stola i na nju stavljajte sve što je potrebno.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Prijenosno računalo vrhunskih perfomansi

ASUS ROG Strix

Pametni sat modernog dizajna

Sportski sat XIAOMI