• Izvrsno Appleovo prijenosno računalo dio je bogate ponude uređaja i komponenti dostupnih uz popust
  • MacBookovi su poznati po tome što su brzi, moći, laki i izdržljivi
  • Tjedan sniženja u Linksovom webshopu traje do 30. studenog ili isteka zaliha

U Linksovom webshopu u tijeku je sedmodnevna akcijska ponuda Black Week, u sklopu koje su u ponudi brojni atraktivni i zanimljivi uređaji po značajno sniženim cijenama i dostupni uz druge pogodnosti. Između ostalog, na popustu ćete naći prijenosna i tablet računala, pametne telefone i grafička tablet računala, slušalice, raznovrsnu računalnu periferiju, kućišta i komponente, sportske digitalne kamere i satove, pa čak i opremu za higijenu i uljepšavanje. Iz te sjajne ponude za ponedjeljak i dobar početak tjedna izdvojit ćemo izvrsno Appleovo prijenosno računalo MacBook Air s dvojezgrenim Intelovim procesorom i5, radnog takta 1,8 GHz i s osam gigabajta radne memorije. Uz ogroman popust, donosimo još pet razloga zašto biste trebali požuriti još danas nabaviti ovog šampiona među laptopima.

KUPITE GA OVDJE.

1) Spreman za maraton

MacBook Air može raditi punih dvanaest sati bez punjenja, što bi trebalo biti dovoljno čak i najvećim radoholičarima među nama. Njegova napredna baterija također može ga može opskrbljivati energijom u stanju mirovanja do 30 dana, tako da ga možete tjednima ostaviti po strani i potom nastaviti raditi kao da se ništa nije dogodilo.

2) Moćan i brz

S Intelovim procesorima Core i5 i i7 te integriranom Intelovom grafikom HD Graphics 6000 Appleovo prijenosno računalo bez problema će obaviti sve svakodnevne zadaće koje postavite pred njega i tražiti još. Dapače, poslužit će i pri zahtjevnijim poslovima kao što su montiranje video zapisa, obrada fotografija, razvoj softvera...

3) Perolaka kategorija

Aluminijsko unibody kućište tanko je tek 1,7 centimetara i teži samo 1,35 kilograma pa će MacBook Air stati i u manje ruksake te vas pritom neće suvišno opteretiti. Ako se izvan ureda i kuće po cijele dane, Air bi trebao biti apsolutno vaš prvi izbor.

4) Munjevito brza memorija

U MacBook Air ugrađen je SSD disk koji je do 17 puta brži nego čvrsti diskovi s 5400 okretaja u minuti kakvi su uobičajeni u prijenosnim računalima. Zahvaljući tome će ne samo brzo pokretati programe već i (uz pomoć Intelovih procesora) brže buditi iz stanja mirovanja.

5) Odličan zaslon, tipkovnica…

Ovo izdanje MacBook Aira dolazi s odličnim zaslonom dijagonale 13,3 inča, razlučivosti 1440 puta 900 piksela (do 3840 puta 2160 piksela za prikaz na vanjskim zaslonima), s LED pozadinskim osvjetljenjem. Opremljen je punom tipkovnicom s ugrađenim senzorom ambijentalne rasvjete i vrlo preciznim te svestranim trackpadom, a tu su i stereo zvučnici, dva mikrofona i 3,5-milimetarski audio ulaz za slušalice. MacBook Air sa zaslonom dijagonale 13,3 inča i 128 GB memorije dostupan je u Linksovom webshopu po drastično sniženoj cijeni - 5.999 umjesto 7.999 kuna - do nedjelje, 30. studenog ili isteka zaliha. Uz jamstvo na godinu dana na raspolaganju je i mogućnost dostave na željenu adresu.

KUPITE GA OVDJE.

Foto: Will Porada

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Prijenosno računalo vrhunskih perfomansi

ASUS ROG Strix

Pametni sat modernog dizajna

Sportski sat XIAOMI