• Jedan Apple MacBook Pro dolazi s cijenom od 12.199 kn, a drugi s cijenom od 10.199 kn
  • S jednim štedite 1.870 kuna, a s drugim 1.580 kuna
  • MacBook Pro sjajan je izbor za poslovne korisnike

Za ovaj vikend pred vama, izdvajamo sjajnu priliku u kojoj možete uštedjeti čak 1.870 kuna ako kupujete novi MacBook Pro. No, preostalo je još samo 12 komada, a akcija traje do 12.12.Dakle, nemate puno vremena ni preostalih komada pa požurite po svoj model. Trenutno su dva na sniženju, oba s M1 procesorima.

Apple MacBook Pro - 12.199 kn

Ovaj MacBook Pro ima sniženu cijenu od 12.199 kn, koja je pala s 14.069 kuna. Sigurno je da se radi o dobroj prilici za uštedu, no kako smo već upozorili, akcija kratko traje i preostalo je tek 12 komada. Ovaj konkretni model dolazi s M1 procesorom, 8 GB RAM-a i čak 512 GB prostora za pohranu podataka. Ima dva Thunderbolt ulaza, USB-C, a ekran je 13.3" 2560 x 1600 retina LED. Kao vlasnici MacBook Pro modela koji ima isključivo USB-C možemo reći da nam je drago što ovaj model ima i druge priključke, jer iz našeg iskustva - nedostaju.

Apple MacBook Pro - 10.199 kn

Cijena ovog modela pala je s 11.779 kuna, a također dolazi s M1 procesorom, 8 GB RAM-a i 512 GB prostora za pohranu podataka. U trenutku pisanja ovog teksta bilo je dostupno tek 15 komada, pa ako ste zainteresirani za ovaj model, požurite po svoj primjerak. I kod ovog modela akcija traje tek do 12.12.

Zašto odabrati MacBook Pro?

MacBook Pro modele najčešće odabiru profesionalci za posao. Ipak se radi o prijenosnom računalu čija cijena nije niska, i od kojeg se očekuje i da zarađuje. U poslu, to je sasvim jasno, brže i bolje računalo znači i bolji posao. Ne samo u smislu bržeg obavljanja zadataka već i ugodnijeg i bez nepotrebnog stresa koje izaziva sporo računalo. Frustracija zbog sporog računala je realan problem, utvrđeno je i istraživanjem. No, ne treba na istraživanje da nam to dokaže, znamo to i sami. Raditi na sporom računalu je vrlo neproduktivno. I zato ljudi za posao često biraju Appleove modele. Među takve i sami spadamo, imamo i stariji Air i noviji MacBook Pro. Oba su se pokazala kao odlični, dugovječni modeli nakon kojih ni ne pomišljamo vratiti se na Windowse. Možda zvuči pretjerano, ali doista su sjajni za rad. I na njih često treba gledati kao investiciju. Ovaj put, sniženje je dobro i prilika je odlična za sve one koji žele novi MacBook Pro.
Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

5G NE, 6.55", 8GB, 128GB, Android 11, crni

XIAOMI 11 Lite Smartphone

In-ear i naglavne, više modela

SENNHEISER slušalice

Pogledaj ponudu u nastavku i iskoristi odličnu priliku

Velika ponuda Lenovo prijenosnih računala sada uz popust -10%