• Sjajan Acerov 2-u-1 laptop možete nabaviti uz deset posto popusta
  • Spin 3 dostupan je u ograničenom broju primjeraka
  • Ponuda traje do 28. ožujka ili isteka zaliha

Ako ste u potrazi za izvrsnim prijenosnim računalom po povoljnoj cijeni, imate sreće što ste vjerna čitateljica ili vjerni čitatelj Laptopa.hr jer ćete ovaj članak zasigurno pročitati na vrijeme kako biste stigli pravovremeno reagirati i ostvariti pravo na kupovinu uz popust.

Naime, od 22. do 28. ožujka (ili, naravno, do isteka zaliha) Acerov dva-u-jednom laptop Spin 3 dostupan je u Linksovom webshopu po posebnoj promotivnoj cijeni, uz besplatnu dostavu na željenu adresu, jamstvo na do dvije godine i antivirusni softver BitDefender po cijeni od 99 kuna.

Nudi puno za nisku cijenu

Riječ je o sjajnom računalu koje pogone četverojezgreni AMD-ov procesor Ryzen 5 3500U radnog takta do 2,1 GHz s osam gigabajta radne memorije i ugrađenom grafikom Radeon. Na disku kapaciteta 512 GB predinstaliran je Microsoftov operativni sustav Windows 10. LED zaslon na panelu IPS dijagonale 14 i pune HD razlučivosti (1920 puta 1080 piksela) osjetljiv je na dodir i nudi omjer stranica 16:10. Zahvaljujući fleksibilnoj šarci moguće ga je okrenuti za 360 stupnjeva kako biste mogli podjednako dobro koristiti ga u raznovrsnim situacijama i prigodama. Za povezivanje možete računati na dva utora za USB 3.2 i po jedan za USB-C, HDMI i čitač kartica. Prateća digitalna olovka ima vlastiti prostor za pohranu, pa ne morate strahovati kako ćete ju izgubiti. Laptop srebrne boje ultra je lagan - teži tek 1,5 kilogram – upakiran u izdržljivo kućište. Moguće ga je koristiti na različite načine, baterija će potrajati cijeli dan bez punjenja, a uz njega dolazi i digitalna olovka Stylus.

Kako do popusta?

Svestrano prijenosno računalo poput Spina 3 izvrsno će vam poslužiti ako tražite uređaj koji će vam moći poslužiti za skiciranje i vođenje bilješki dok ste u pokretu, pregled dokumenata i tablica pristiglih e-poštom i na USB stickovima, ali i za gledanje videa i drugih multimedijskih sadržaja dok ste izvan doma ili ureda. Njime možete također opremiti dijete školskog uzrasta ili studenticu, kao i sebe počastiti zasebnim računalom za rad na terenu i druge oblike korištenja tijekom putovanja.

Deset posto popusta možete ostvariti ako pri kupnji u Linksovom webshopu, nakon što stavite proizvod u košaricu, u za to predviđeno mjesto unesete poseban kôd: laptop10%.

To će vam donijeti 630 kuna nižu cijenu pa ćete umjesto 6.299 za ovaj praktični prijenosnik platiti 5.669 kuna. Ali, pozor! Ponuda vrijedi samo za ograničenu količinu ovih atraktivnih računala. Pratiteljicama i pratiteljima članaka koje objavljujemo na Laptop.hr dostupno je uz popust ukupno 16 (šesnaest) primjeraka. Nakon što 16. primjerak bude naručen i prodan Spin 3 više neće biti moguće naručiti putem Linksovog webshopa uz navedene pogodnosti. Uz to, jedan kupac može kupiti maksimalno jedan proizvod. Stoga nemojte predugo oklijevati već pohrlite do Linksovog webshopa i kupite Acer Spin 3 uz deset posto popusta.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Prijenosno računalo vrhunskih perfomansi

ASUS ROG Strix

Pametni sat modernog dizajna

Sportski sat XIAOMI