• Lenovo je na Mobile Worldu u Barceloni predstavio laptop s prozirnim ekranom
  • Ima 17,3” ekran
  • Priznajemo - izgleda sjajno

Inače se ne bavimo previše niti pišemo o konceptima - bar ne u posljednje vrijeme - osim ako nije nešto doista wow. A prozirni laptop koji je napravio Lenovo i predstavio u Barceloni svakako je vrijedan naše i vaše pažnje. Model je ThinkBook Transparent Display Laptop, koji ima 17.3” ekran.

POGLEDAJTE PONUDU LENOVO LAPTOPA.

Kako je Lenovo objavio to je prvo prijenosno računalo sa 17,3-inčnim Micro-LED prozirnim zaslonom, koji pruža potpuno iskustvo bez obruba i prozirnog zaslona. Ovaj laptop, rekli su, revolucionira iskustvo interakcije i stvaranja sa svojim izvanrednim 17,3-inčnim mikro-LED prozirnim zaslonom. Sa zaslonom bez obruba, prozirnim područjem tipkovnice i naizgled plutajućim dizajnom podloge za noge, bez napora odiše osjećajem jednostavnosti visoke tehnologije, podižući cjelokupno korisničko iskustvo.

Ništa više bez umjetne inteligencije

Briljantnost ovog prijenosnog računala leži u njegovoj inteligentnoj integraciji virtualnog i stvarnog, naglašavaju u Lenovu, referirajući se i da je ovo nešto što smo do sada viđali samo u znanstveno fantastičnim filmovima. Kažu i da kroz snagu sadržaja generiranog umjetnom inteligencijom (AIGC), prozirni zaslon otvara nove puteve radne suradnje i učinkovitosti omogućujući interakciju s fizičkim objektima i preklapanjem digitalnih informacija za stvaranje jedinstvenog sadržaja koji generiraju korisnici. Prozirnost mu omogućuje da se bez napora prirodno integrira u svoje okruženje. Korisnici se mogu neprimjetno prebacivati između tipkovnice i ploče za crtanje pomoću podržane olovke, otključavajući nove razine kreativne učinkovitosti.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda