• Prva Yoga izašla je 2012. godine
  • Lenovo Yoga Slim 7 Pro dolazi sa 16 GB RAM-a i SSD-om od 1000 GB
  • Cijena ovog modela je 10.734 kune

Idealno rješenje za dobar prijenosnik je ako istovremeno dobijemo sjajno računalo koje može biti i za posao i za zabavu. To obično znači da ima sav potreban hardver da izdrži zahtjevne zadatke, ali i zabavan sadržaj. Yoga Slim 7 Pro spada u takve modele, no primarno je namijenjena za posao. Spada u red ultra lakih prijenosnika koje ćete vjerojatno dosta nositi uokolo, što neće biti problem jer je teško tek 1,32 kilograma. No krenimo redom.

Yoga ima sjajnu povijest

Yoga je već deset godina s nama i vremenom je stvorila prepoznatljivo ime. Prvi model Yoge vidjeli smo 2012. godine i sjećamo je se jer je u svijet laptopa unijela inovaciju -računalo čiji ekran se može okretati u više smjerova i koje u svom šator modu, dalo je sasvim novu svrhu laptopima. IdeaPad Yoga 13 prva je pokazala što sve može i mediji su je voljeli.Te je godine na CES-u osvojila nagradu za najbolji ultrabook. Otprilike istovremeno izašla je i Yoga 11, koju je pokretao Windows RT, operativni sustav za mobilne uređaje; Yogu 13 pokretao je puno bolji Windows 8. Yoga 11 brzo se prestala proizvoditi zbog slabe prodaje. Već sljedeće godine izašle su 3 nove Yoge, a danas je ona važan dio Lenovo ponude.

14” ekran i odličan sveukupni dizajn

Lenovo Yoga Slim 7 Pro nam se sviđa jer je lagan laptop, ali i zbog činjenica da ima 14” IPS ekran. Iako ima laptopa s 14” ekranom, i dalje nam se čini da nisu dovoljno zastupljeni pa je svaki novi dobro došao. Slim Pro dolazi sa 16 GB RAM-a SSD-om od 1000 GB SSD te Ryzen 9 5900HX procesor, a cijena mu iznosi 10.734 kuna. Operativni sustav je Windows 11. Od povezivanja tu su USB 3.2 i USB-C. Ima i tipkovnicu s pozadinskim osvjetljenjem, a mediji koji su ga recenzirali pohvalili su sveukupni dizajn i dojam koji ostavlja.Tražite li pouzdano i lako računalo koje će prije svega služiti za posao, Lenovo Yoga Slim 7 Pro može biti sjajan izbor.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Velika ponuda laptopa za rad, igru ili učenje!

LAPTOPI

Pronađi smartphone koji će odgovarati tvojim potrebama.

SMARTPHONEI

Upotpuni svoj laptop većim ekranom!

MONITORI