• MacBook Air s 8 GB RAM-a, M1 procesorom i 256 GB koštat će vas 7.999 kuna
  • Cijena MacBook Pro modela s 512 GB je 12.900 kuna
  • Akcija traje do 7. travnja

Kao korisnici dva Mac računala - MacBook Air i Pro - možemo samo reći kako ovu sjajnu priliku ne treba propustiti. Appleovi laptopi odličan su izbor za vaše poslovno ili privatno računalo; vjerno nas služe već godinama i možemo samo reći kako smo jako zadovoljni. Radi se o premium računalima koja će vam dugo trajati. Prosječan vijek prijenosnika je oko 5 godina, a Apple bi, po našem iskustvu, trebao živjeti i duže od toga.

Akcija Mac Days u Linksu traje do 7. travnja i u ponudi su MacBook Air i MacBook Pro računala.

MacBook Air - 7.999 kn

Tipkovnica na starom MacBook Airu nas je osvojila, kao i cijelo računalo. Radi se o modelu koje spada u ultra tanke prijenosnike - teško je tek 1,29 kilograma - i koje je doista lako prenositi gdje god idete. Cijena Aira u Linksu, tijekom trajanja akcije, je 7.999 kuna. Radi se o modelu koji dolazi s jako hvaljenim M1 procesorom, a nama se posebno sviđa 13,3” ekran. Ovaj konkretni model dolazi s 8 GB RAM-a te s 256 GB prostora za pohranu podataka. Dolazi u zlatnoj, srebrnoj i sivoj boji. Ima naravno hrvatski tipkovnicu, a od opcija povezivanja tu su USB-C, Thunderbolt, WiFi, Bluetooth. Želite li nešto više prostora za pohranu podataka, dostupna vam je i opcija od 512 GB. Cijena ovog modela je 10.990 kuna.

MacBook Pro -12.900 kuna

MacBook Pro, kako dobro znate, nešto je drugačije računalo od Aira. No, iako smo koristili oba modela, možemo reći kako ne vidimo bitnu razliku. Ne možemo reći da nam je Pro bolji, no naš je posao uglavnom pisanje, a ne zahtjevni zadaci. Model na akciji dolazi u sivoj i srebrnoj boji, ima M1 procesor, 8 GB RAM-a i SSD od 512 GB. Ekran je 13.3" 2560 x 1600 Retina LED, a od opcija povezivanja tu su USB-C, Thunderbolt, audio ulaz. MacBook Pro je nešto teži - ima 1,40 kilograma. Cijena ovog modela je 12.900 kuna.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda