• Pouzdan i ekonomičan. LENOVO ThinkBook 15 štedi vrijeme svojim intuitivnim značajkama
  • ACER Swift 5 najlaganije je prijenosno računalo sa zaslonom dijagonale 14 inča
  • Od prve šalice kave do večernjeg opuštanja uz omiljenu seriju, MacBook Air će vas pratiti u stopu i bez punjenja

Stručnjaci se slažu da radu od kuće treba pristupiti jednako ozbiljno kao kad radimo u uredu. Treba započeti s poslom u isto vrijeme kao što biste to učinili u uredu, poželjno je presvući se iz pidžame i ne samo zato što ćete imati video poziv te bilo bi dobro kućni ured imati u prostoriji u kojoj se ne nalazi krevet. I, naravno, treba imati dobro računalo na kojem ćete svoj posao obaviti bez imalo zastoja! Donosimo vam popis najboljih laptopa za rad kod kuće, pogodnih za svaki džep.

HP 15 8NG96EA

Pristupačan laptop zanimljive duboke, plave boje i atraktivnog dizajna, napravljen je za dugotrajan rad. Uz procesor INTEL Core i3 10110U i LED zaslon, omogućit će vam da brzo prolazite kroz mailove i radne zadatke te ostanete aktivni cijeli dan. Ovaj elegantan laptop izgleda jednako dobro kao što su mu performanse te je lagan za prenošenje, što će vam biti veliki plus jednom kad se život vrati u normalu.

LENOVO ThinkBook 15

Ekonomičan,ali moćan laptop koji vas neće iznevjeriti. Visoke performanse u kombinaciji s intuitivnim značajkama koje štede vrijeme, čine Lenovo ThinkBook 15 laptopom napravljenim za sigurnost, pouzdanost i trajnost. Opremljen je s čak 5 USB portova i kvalitetnom baterijom koja se brzo puni, kao i impresivnim sigurnosnim značajkama: senzorom za otisak prsta i poklopcem za web kameru.

ACER Swift 5

Ako inače imate dinamičan posao i vodite aktivan život, Acer Swift 5 vas neće iznevjeriti. Ovaj laptop se može pohvaliti da je najlaganije prijenosno računalo sa zaslonom dijagonale 14 inča te opremljeno snažnom NVIDIA grafičkom karticom. Težak svega 990 grama i debljine 14,95 mm, Swift 5 će vam pružiti cijeli dan rada bez muke, ispunivši sva vaša očekivanja. Velika baterija od 56 Wh potrajat će i do 12,5 sati, a u hitnim se slučajevima može brzo napuniti kako bi osigurala 4,5 sata upotrebe nakon samo 30 minuta punjenja.

APPLE MacBook Air

Njegovo visočanstvo Mac teži svega 1,25 kilograma, ali teško bismo ga nazvali slabićem. Procesor Intel Core i5 osme generacije spreman je za sve vaše dnevne aktivnosti, od pisanja mailova i surfanja internetom, do izrade kompleksnih prezentacija ili videozapisa. MacBook Air između dva punjenja radi nevjerojatnih 12 sati, a u stanju mirovanja može provesti i do impresivnih 30 dana. Teško ćete naći boljeg suradnika, bez obzira gdje obavljali svoj posao.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Iskoristi uštedu i stvaraj vrhunski sadržaj!

Samsung tablet i smartphone uređaji

Potpuna zaštita u realnom vremenu.

BITDEFENDER Internet Security

Kombinacija pouzdane tehnologije i praktičnog dizajna

ACER Aspire 1 NX.A6WEX.001