• Dell XPS 13 je laptop s kojim ne možete puno promašiti - njegove performanse su vrhunske
  • Microsoft je napravio odličan posao sa Surface modelom, koji ima savršen ekran
  • MacBook Air je odličan izbor se za sve one koji žele prijeći s Windowsa na MacOS

Ako vam je laptop poslovno računalo, sigurno je dobro pogledati što se nudi u ultralakoj kategoriji. Ovi laptopi su, kako im i ime kaže, jako lagani. Za poslovni laptop s kojim idete van ureda, šećete sa sastanka na sastanak sigurno je odlično rješenje. Među njihove jače strane često se ubraja i baterija, koja gotovo sigurno izdrži jedan radi dan bez punjenja. Ove godine na izbor se nudi puno dobrih ultralakih računala, pa liste poput ovih nisu rijetkost. Prošli smo ih nekoliko i izdvojili najbolje ultralake laptope za 2018.

Dell XPS 13

I sami smo se “igrali” s njime, ali ga i jako često viđali u različitim tvrtkama kao prvi izbor kada je poslovni laptop u pitanju. Riječ je o fantastičnom laptopu koji ima i5 procesor osme generacije, 8 GB radne memorije i SSD disk od 256 GB. Prostor oko touchpada obložen je karbonskim vlaknima, težak je 1,2 kg, a baterija će trajati oko dugih 13 sati.

Microsoft Surface

I Surface je čudo od laptopa, koji ima odličan ekran, nevjerojatnu tipkovnicu, fantastičan dizajn i ekran kojem ćete se diviti. Uređaj koji s kojim smo se mi družili je 2 u 1 računalo, dakle istovremeno je tablet i laptop. Minus mu je jako visoka cijena i to što se tipkovnica mora kupiti odvojeno.

MacBook Air

Naš veliki favorit jer ga i sami koristimo lijepo je i lagano računalo, nakon kojeg više ni ne pomišljamo prijeći na Windows računala. Ono je jako dobar početak za sve one koji se s Windowsa žele prebaciti na MacOS.

HP Spectre x360

S ovim se nismo susreli, ali se na izborima najboljih ultralakih laptopa spominje kao odličan izbor za sve one koji traže računalo u ovoj kategoriji.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Prijenosno računalo vrhunskih perfomansi

ASUS ROG Strix

Pametni sat modernog dizajna

Sportski sat XIAOMI