• HP Spectre ima Bang & Olufsen audio sustav
  • Novi MacBook dolazi s poboljšanim, jačim zvučnicima
  • Lenovo Yoga 920 ima 360 Dolby Atmos audio sustav

Poput laptopa, glazba je svakodnevno uz nas. Slušamo je i dok radimo, kad nam treba neka pozadinska motivacija i kad ne radimo. Zvuk na laptopu često je jedan od važnih faktora kod odabira laptopa. To je naročito važno kod gaming računala, no ovdje ćemo se zadržati u segmentu ultralakih laptopa. Jasno je da će pravi audiofili vjerojatno uvijek ići prema klasičnijem odabiru gramofona i kvalitetnih zvučnika, no za možda malo manje zahtjevne, ovo je nekoliko ultralakih računala koje dolaze s dobrim zvukom.

HP Spectre 13

Jedan od posljednjih laptopa iz HP-a je model Spectre, gdje se za zvuk pobrinula kompanija Bang & Olufsen. Radi se o dobro poznatoj danskoj kompaniji čiji se proizvodi odlikuju vrhunskim i prepoznatljivim oblicima, poznatoj i po mnogim inovacijama. Ovaj je laptop težak tek 1,11 kg.

MacBook PRO

Posljednja generacija MacBook PRO laptopa dolazi s poboljšanim zvučnicima, a kako su utvrdili recenzenti koji su ga se prvi dočepali, zbog novih zvučnika mogli se pozdraviti sa slušalicama. Kako su objavili i u Apple novi model ove serija laptopa ima 58 % jači zvuk, odnosno 2,5 puta jači bas. Također su rekli kako imaju veći raspon niskih i visokih tonova.

Lenovo Yoga 920

Yoga 920, ultralaki 2 u 1 laptop dolazi s 360 Dolby Atmos zvukom koji zvuk “pomiče” u svim smjerovima. Što to točno znači i kako izgleda u praksi otkriva ovaj video:
Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Ryzen 5 procesor, 8GB radne memorije, 256GB SSD, 27" FHD IPS ekran.

HP AiO

10.2", WiFi, Bluetooth, GPS, 64GB. Idealan je za posao ili zabavu.

iPad 9th

21.5", 5ms, 200cd/m2, Acer monitor pazi na tvoje oči s ComfyView inovacijom koja smanjuje odsjaj.

ACER V226HQLBbi - Najpovoljniji u Linksu