• MacBook Air je idealan laptop za prelazak s PC-ja na Mac
  • Težak je tek oko 1,3 kg - nakon ovog modela, zaljubit ćete se u ultralaku kategoriju
  • Idealan je za sve - poslovne korisnike i obične

Kada je Steve Jobs 2008. godine predstavio prvi model 13.3 inčnog MacBook Air – ultralaganog laptopa zadao je zadatak globalnom tržištu da ga brzo prati. U 12 godina MacBook Air se vrlo malo promijenio jer je Jobsov koncept jasne vizije, precizno usmjeren na prosječnog korisnika ponudio po relativno niskoj cijeni stroj ispred svojeg vremena. Uz MacBook Air ćete raditi cijelo radno vrijeme bez punjenja baterije, lak je kao pero, vrlo atraktivan, ali i čvrst i nema bespotrebnih značajki koje usporavaju rad.

Linksov web shop trenutno nudi lijep popust na MacBook Air laptope s kojim štedite oko 1.000. Pogledajte ponudu ovdje.

Lagan kao pero

Revolucionarni dizajn MacBook Air laptopa izveden je u iznimno čvrsto kućište izrađeno u potpunosti od legure aluminija što ga čini jako atraktivnim i vrlo otpornim na mehanička oštećenja. Air u zavisnosti od modela teži oko 1,3Kg, a u najdebljem dijelu debeo je oko 17mm. Vjerujte nam kada jednom primite u ruke Air zauvijek će vam se promijeniti percepcija prema laptopima i sigurni smo da ćete poželjeti ovog laganog ljepotana.

U Linksovoj odličnoj akciji nude se dva modela MacBook Air 13,3 inčnih laptopa. Povoljniji model koji možete kupiti OVDJE po cijeni od 6.999 kuna nudi LED ekran razlučivosti (1.440×900 piksela) ali s omjerom stranice 16:10 što nećete naći ni na jednom modernom laptopu. Zaslon je rađen u TN tehnologiji, a poboljšan je staklenim pokrovom koji mu povećava kut gledanja i štiti ga od mehaničkih oštećenja. Ujedno sjajna površina ga štiti od refleksija. Dvojezgreni Core i5-procesor podržava Hyper-Threading i doseže takt do 2,9 GHz, a kombiniran je s dva 4-gigabajtna modula DDR3 memorije te 128 GB NVMe SSD memorijom. 

Napredniji model nudi novi Retina LED zaslon rezolucije 2560 x 1600 px što će se najviše osjetiti pri obradi fotografija i video fileova. Bitna inovacija je vrlo učinkovit T2 čip u ulozi koprocesora sa vlastitim operativnim sustavom zaduženog za enkripciju prostora za pohranu i za sigurno pokretanje sustava, te upravlja kamerom, zvučnicima i mikrofonom FaceTime-a. T2 bitno utječe na učinkovitost i3 procesora koji potencijal ostvaruje u 8 GB radne memorije i SSD od 256 GB SSD.

Novi model AirBook Air s Retina zaslonom možete kupiti OVDJE po cijeni od 9249 kuna. 

CIJELU MACBOOK AIR PONUDU POGLEDAJTE OVDJE.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Prijenosno računalo vrhunskih perfomansi

ASUS ROG Strix

Pametni sat modernog dizajna

Sportski sat XIAOMI