• ThinkPad je odlična i pouzdana serija
  • ThinkBook ima moderan dizajn
  • Links ima veliku ponudu Lenovo poslovnih laptopa

Links ima sjajnu posebnu ponudu Lenovo poslovnih laptopa. Riječ je naravno o ThinkPad i ThinkBook seriji. ThinkPad smo i sami imali i bio je to doista prijenosnik vrhunske kvalitete koji je trajao i više od pet godina. Za poslovni laptop ili za bilo koju drugu namjenu doista odličan izbor.

PROVJERITE KOMPLETNU PONUDU OVDJE.

Kako i sami znamo, ThinkPad je doista simbol izvrsnosti u poslovnom sektoru, nudi izuzetnu izdržljivost s klasičnim crnim dizajnom i crvenim TrackPointom. Njegova ergonomija tipkovnice je besprijekorna i ima napredne sigurnosne značajke poput zaštite otiska prsta i šifriranja podataka. Ovi laptopi su također poznati po dugom trajanju baterije.

ThinkPad Yoga za najzahtjevnije

ThinkBook je pak, kažu, odgovor na potrebe modernih poslovnih korisnika koji traže kombinaciju stila, mobilnosti i performansi. Ova serija ima moderan dizajn, s prepoznatljivim tankim okvirima oko zaslona i aluminijskim kućištem koje privlači pažnju. Među najmoćnije u ponudi spada ThinkPad Yoga koja dolazi s Core i5 1245U procesorom, 16 GB RAm-a, SSD-om od 2.048TB SSD. Ekran je 13.3" WQXGA IPS, a operativni sustav Windows 11 Pro. U ponudi je također dosta zanimljiv model ThinkPad 14s - ima 14” ekran, a osim toga dolazi s Core i5 1335U procesorom, 16 GB RAM-a, SSD-om od 512 GB te Windows 11 Pro operativnim sustavom.
PROVJERITE KOMPLETNU PONUDU OVDJE.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda