• Surface Pro 8 ima 120 Hz ekran i još tanjim rubom, podršku za Thunderbolt 4 i novu tipkovnicu
  • Duo dolazi s 5G podrškom
  • Surface Go 3 ima nove, bolje i brže procesore

Surface nikada nije izgledao bolje i svim snagama napada MacBook liniju, koja je do sada pobjeđivala u ovoj bitci premium linija. Može li Surface postati više cool od MacBooka? Iskreno, nismo sigurni, ali to je doista osobna i subjektivna perspektiva. Bili smo višegodišnji PC korisnici, sada smo Apple i sviđa nam se sve što MacBook nudi. No svijet se mijenja pa i mi - ostavljamo uvijek otvorenu opciju da je moguć povratak. U njemu sigurno će važnu ulogu odigrati high end modeli poput Dellovog XPS-a ili Surface.

Već smo se ranije susretali s ovom linijom, pa smo za Surface Pro napisali kako je “sve što smo čitali istina.” Odnosno: “dizajn ovog uređaja doista iskače u odnosu na sve druge laptopa. Ozbiljan je i decentan, a tom pomalo luksuznom doživljaju pridonosi tipkovnica. Nju i sam Microsoft tako tretira i kažu kako se o njoj treba voditi posebna briga, baš kao i o bilo kojem drugom luksuznom proizvodu. S obzirom na to da je od Alcantara materijala, koji se koristi i u Louis Vuitton torbama, jasno je da je potrebna posebna njega. No ne tako dramatična kako se čini i tek malo drugačija od brige za klasičnu tipkovnicu. Tipkovnica se na ekran spaja magnetski i sjeda savršeno. “Dakle, nema sumnje da je dobar izbor samo je pitanje što odabrati.

Miš od reciklirane plastike iz oceana

Ovih dana Microsoft je predstavio novu Surface liniju koja doista izgleda sjajno. I ne samo da je sjajna već i inovativna, i održiva. Tako je 20 posto novog miša napravljeno od plastike iz mora. Ovo su stvari koje ćemo viđati sve česte i koje će biti razlog odabira upravo ovakvih proizvoda koji misle na održivost. Generaciji Z koja stasava u kupce to je iznimno važno.

Surface Pro 8 ima 120 Hz ekran i još tanjim rubom, podršku za Thunderbolt 4 i novu tipkovnicu. The Verge je napisao kako je ovo Surface Pro koji smo čekali godinama. Ima 13” PixelSense Flow ekran, procesori su jedanaeste generacije, RAM-a ima od 8 do 32 GB…

Surface Go 3 i Duo

Unaprijeđen je i Surface Go 2 koji se pretvorio u Surface Go 3, a koji sada dolazi s novim boljim procesorima, Windowsima 11 i baterijom koja će izdržati cijeli dan.Surface Duo, Microsoftov mobitel dobio je podršku za 5G, a osim toga ispravljene su sve greške iz prvog modela, pa se od ovog modela očekuje veći uspjeh. Pogledajte kako izgleda:

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

256MB cache, 7200okr./min, 3.5", za desktop

WESTERN DIGITAL tvrdi disk 8000 GB Gold

16 GB, HX430C16FB4/16 HyperX Fury, DDR4 3000MHz

KINGSTON memorija PC-24000

Printer/scanner/copier, 300dpi, 256M, USB, Wi-Fi

HP Envy 6032 multifunkcijski uređaj All-in-One