• Acer TravelMate P2 trenutno košta 610,39 eura
  • Akcija traje do kraja siječnja
  • Dolazi s tihom tipkovnicom i 15,6” ekranom

Ako je vaša novogodipnja odluka bila olakšati si život s novim, boljim prijenosnim računalom, svakako provjerite što nudi Acer TravelMate P2, koji je trenutno na akciji! Cijena mu je 610,39 eura, a pala je sa 701 eura.

Akcija traje do kraja siječnja tako da imate vremena istražiti i razmisliti je li to pravo računalo za vas.

Proizvođač ističe kako ovo računalo daje najbolju vrijednosti za male tvrtke. Pišu kako ovaj održivi poslovni pomoćnik sadrži oceanski plastični otpad i kombinira najnoviji procesor Intel Core s izdržljivošću i sigurnošću. Zanimljivo je kako je namijenjen upravo malim tvrtkama, ali i kako je orijentiran na održivost, što svakako treba pozdraviti. Kako otkrivaju na svojim stranicama, na ovom prijenosnom računalu upotrijebljeno je do 18,62 %3 plastike dobivene recikliranjem iskorištenih proizvoda, ima dodirnu plohu OceanGlass izrađenu od oceanskog plastičnog otpada i dolazi u ambalaži u potpunosti napravljenoj od reciklirane plastike.

I ostale prednosti…

Održivost naravno nije jedina stvar koju valja izdvojiti, pa ćemo nabrojati neke koje bi mogle biti ključne da se odlučite za ovo računalo. Oni koji žele veći ekran spadaju u potencijalne kupce jer ovaj model dolazi s 15,6” ekranom sa šarkom koja se otvara za 180 stupnjeva. Nama se posebno sviđa naglasak na tihoj tipkovnici koje imaju hod tipki od 1,55 mm. Ovaj konkretni model dolazi s Core i3 1115G4 procesorom, 8 GB RAM-a, SSD-om od 256 GB i Windows 10 Pro operativnim sustavom.

Cijena mu je 610,39 eura, akcija traje do kraja siječnja, a možete ga kupiti ovdje.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda