• MacBook Air je sjajan laptop za školu
  • Mnoga predavanja danas su online - nabavite bežične slušalice
  • iPad se koristi puno u školama

Ili na fakultet, svejedno je! Apple uređaji pratit će vas kroz školovanje na najbolji mogući način, a to je pružajući sjajnu pomoć kroz vrhunsku kvalitetu. I to je doista tako, jer Apple radi premium proizvode na koje možete računati. Trenutna ponuda ograničenog je trajanja pa svakako vrijedi provjeriti.

MacBook Air

MacBook Air idealan je školsku suputnik jer je riječ o lakom računalu koje nećete ni osjetiti u ruksaku. Cijena mu je 1.069,99 eura, a traje do 30. rujna ili do isteka zaliha. Riječ je o računalu s 13,3” zaslonom, a koje dolazi s M1 procesorom, 8 GB RAM-a, SSD-om od 256 GB za pohranu podataka. Dostupan je u sivoj, srebrnoj i zlatnoj boji.

iPad 9. generacije

Mnogi studenti i učenici koriste upravo tablet uređaje za školu i jasno je zašto. Radi se o moćnom uređaju s baterijom koja radi cijeli dan, dok u Appleu naglašavaju kako ima imerzivni 10,2-inčni retina zaslon savršen je za precizno slikanje ili rad na projektima. Cijena ovog modela je već od 429 eura, a ponuda traje do 30. rujna ili do isteka zaliha.

iPhone 11

 Još samo nekoliko dana traje ova super ponuda - do 9. rujna, ili isteka zaliha. Cijena modela iPhone 11 je 529,99 eura, a možete ga dobiti u bijeloj ili crnoj boji. Inače, ovaj model ima odličnu bateriju, fantastičnu glavnu kameru koja snima sjajne fotografije i video zapise, brzi A13 Bionic procesor, prednju kameru s kojom ćete raditi jako dobre selfije i mnogo drugih kvaliteta.

Bežične slušalice

Mnoga predavanja danas su online i puno toga se događa preko Zooma. Zato je važno imati dobre slušalice, a Appleov AirPod spada među najbolje. Možete ih dobiti već od 144,99 eura. Akcija je također ograničenog trajanja, pa požurite ako vas zanima više detalja i svi dostupni modeli.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda