• Ovaj model teži 1,35 kilograma
  • Ima 13,9” IPS Touch ekran
  • Ovaj model trenutno košta 11.999 kuna

Nećemo vas lagati - volimo lagana, tanka i moćna računala koja će bez zadrške ispunjavati sve naše manje i veće zahtjevne zadatke. Takav je Asusov Zenbook koji je već dobro znan na tržištu laptopa i svakako je prepoznatljiv kao brand. Novi model nam je upao u oko jer teži tek 1,35 kilograma, a ima i zanimljiv ekran - od 13,9”. “Nevjerojatna ljepota, zadiviljujuća snaga” - tako otprilike Asus promovira ovaj model, pri čemu, osim na težinu naglasak stavljaju i na doista poseban dizajn u “uzbudljivom novom obliku.”

KUPITE GA OVDJE.

Manje skrolanja

Zahvaljujući ovom novom ekranu, korisnici će, kažu u Asusu, manje skrolati. Na svojim stranicama ponosno ističu nagrade za dizajn koje su dobili, pa je jasno da im se ovaj inovativan pristup isplatio i kod publike i kod stručne javnosti. Inače, laptopom se doista diskretno provlači bakrena boja, a u Asus se diče i izvedbom kućišta koje doista izgleda kako doliči jednom premium prijenosnom računalu: moćno, profesionalno i lijepo. Inače, debljina ovog modela je tek 15,7 mm što ga svrstava u ultra slim kategoriju. Baterija će po specifikaciji proizvođača držati oko 12 sati.

Jaki hardver

No, što je sa ostalom hardverskom specifikacijom? Mi bi rekli da je jako dobra jer se u tankom tijelu skriva Core i7 1165G7 procesor, 16 GB RAM-a, SSD od 1 TB. Ekran je već spomenuti 13,9" IPS Touch, a operativni sustav je Windows 10 Pro. Od opcija povezivanja tu su 1 USB 3.2, 2 USB-C ulaza i ulaz za HDMI. U Asusu ističu i super brzi WiFi 802.11ax, a mi ćemo dodati i kako na poziciji touchopada ima i numeričku tipkovnicu. Cijena ovog modela trenutno je 11.999 kuna.

KUPITE GA OVDJE.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda