• Cijena mu je 9.999 kuna
  • Uz ovaj tablet na poklon dobivate tipkovnicu
  • Radi se o 5G tablet računalu

Za sve one kojima treba snažan i moćan tablet, one koji će se njime služiti i profesionalno i za zabavu, dobar izbor može biti tek pristigli Galaxy Tab S8 Ultra. Ovaj 5G tablet po mnogočemu je poseban i spada trenutno u sam vrh ponude. No, prije nego mu se u cijelosti posvetimo, dobre vijesti.

Tipkovnica na poklon!

Kupite li Galaxy Tab S8 Ultra do 24. veljače na poklon dobivate tipkovnicu. Odnosno, kupite li prije svih ostvarujete pravo na poklon Book Cover keyboard ili Book Cover keyboard slim! No, treba svakako napomenuti kako akcija traje do 24. veljače ILI do isteka zaliha. Dakle, želite li i poklon, kupite već danas. Više o akciji pronađite ovdje Inače, odnosi se i na modele S8 te S8+.

Vrh ponude

Kako smo već spomenuli, Galaxy Tab S8 Ultra spada u sam vrh današnje ponude tableta što sugerira i cijena. Ona iznosi 9.999 kuna. No, radi se o uređaju koje zasigurno može imati funkciju prijenosnog računala, s obzirom na specifikaciju. Ima naime 14,6” ekran (1848 x 2960 Super Amoled, 120Hz), 8 GB RAM i 128 GB prostora za pohranu podataka. Magazin TechRadar već se dokopao jednog primjerka i objavio svoje prve dojmove. Zanimljivo je kako im je veliki ekran, veliki plus, ali i minus. Doista, ekran jest veći nego na našem laptopu - upravo zbog toga smo napisali kako lako može biti i prijenosnik i tablet. Oni koji će ga kupiti veliki ekran sigurno vide kao plus i vjerujemo da će imati ulogu računala. Iskustvo sa stylusom i kvaliteti ekrana isto su istaknuli kao pluseve. U minus su stavili cijenu i veliki ekran koji može biti problematičan za transport. No, to već znamo - sve ostalo je na mjestu.

Konkurencija

Galaxy Tab S8 Ultra nije najskuplji tablet trenutno na tržištu, dosta je modela koji dolaze s višom cijenom. Nitko od tih nema veći ekran niti 5G što Samsungu sigurno daje prednost. No, neki od njih, na primjer Microsoft Surface dolaze sa 16 GB RAM-a i 256 GB prostora za pohranu podataka, no s cijenom od 112.406 kuna. Svi modeli u tom gornjem cjenovnom razredu spadaju u premium uređaje koje će mnogi odabrati za posao. Radi se o velikoj investiciji pa je to i logičan izbor.

PONUDU TABLETA POGLEDAJTE OVDJE.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Ryzen 5 procesor, 8GB radne memorije, 256GB SSD, 27" FHD IPS ekran.

HP AiO

10.2", WiFi, Bluetooth, GPS, 64GB. Idealan je za posao ili zabavu.

iPad 9th

21.5", 5ms, 200cd/m2, Acer monitor pazi na tvoje oči s ComfyView inovacijom koja smanjuje odsjaj.

ACER V226HQLBbi - Najpovoljniji u Linksu