• Pišite. Skicirajte. Povlačite prstom.
  • Ovo je model koji pojačava produktivnost
  • Ima 3 načina rada: laptop, tablet, šator

Nekoliko sjajnih ThinkPad računala stiglo je u Links, a među njima se izdvaja ThinkPad X1 Yoga, moćno i svestrano prijenosno računalo koje pripada liniji poznatoj po svojoj izdržljivosti, pouzdanosti te odličnom izgledu.

Dolazi s Core i7 1355U procesorom, 16 GB RAM-a i SSD-om od 512 GB. Ekran je 14" WUXGA IPS, Touch, a operativni sustav Windows 11 Pro. No, kako možda i znate Yoga serija računala je poznata fleksibilnosti i dizajnu koji ih može pretvoriti u drudge uređaje. Zahvaljujući 360° okretnom spoju, ovaj se laptop lako može prebacivati između načina rada prijenosnog računala, tableta, stalka ili šatora. To znači da korisnici mogu iskoristiti različite načine rada prema vlastitim potrebama.

Robusno izdržljivo računalo

Po našem iskustvu šator način rada je odličan za gledanje streaming sadržaja, dok je tablet idealan za uživanje u čitanju knjiga ili sličnog sadržaja. Naravno, bit će odličan i za igranje. Hardverski gledano, radi se o računalu koje će brzo i efikasno izvršavati sve zadatke, što nije nimalo čudno jer je riječ o laptopu namijenjenom profesionalnim korisnicima koji zahtijevaju visok stupanj produktivnosti. Treba svakako dodati i kako se radi o robusnom računalu čija je konstrukcija otporna na udarce i vlagu, dok je tipkovnica otporna na prskanje tekućina.

Cijena mu iznosi 3.069 eura. Kupite ga OVDJE.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda