• Samsung, Lenovo i Huawei dominiraju ovim cjenovnim razredom
  • Samsung Galaxy Tab A8 ima 10,5” ekran
  • Lenovo Tab M8 je 4G LTE model

Nova školska godina se polako približava, baš kao i nova sezona u uredu. Za nas to znači samo jedno - vrijeme je za pregled uređaja koji vam mogu pomoći da budete uspješni. Tablet je svestrani, obiteljski uređaj koji može biti dobar izbor za posao, školu i zabavu.

KOMPLETNU PONUDU POGLEDAJTE OVDJE.

Samsung Galaxy Tab A8 - 1.899 kuna

Pri vrhu ovog cjenovnog razreda nalazi se Samsung Galaxy Tab A8, koji ima, kažu u Samsungu, “Zaslon u koji ćete uroniti.” To bi značilo da je kod ovog tableta, naglasak sigurno i na uživanju u sadržajima sa streaming servisa i to prije svega jer ima simetričan okvir od samo 10,2 mm. Dolazi s 3 GB RAM-a i 32 GB prostora za pohranu podataka.

Lenovo Tab M10 Plus - 1.799 kuna

Lenovo Tab M10 čest je gost na našim stranicama i to jer daje dosta toga za dobru cijenu. Dolazi naime s 10.3" ekranom, 4 GB RAM-a te 128 GB prostora za pohranu podataka. Za razliku od Samsunga koji ima Android 11 operativni sustav, Lenovo ima Android verzije 9.0 i nešto slabiju bateriju.

Huawei MatePad T10 - 1.199 kuna

Specifikacija ovog Huawei modela kaže kako će vam u radu pomagati 2 GB RAM-a i 32 GB prostora za pohranu podataka. Ekran je 9,7”, a proizvođač ističe i zvuk, za koji navodi kako sustav dvostrukih zvučnika na Huawei MatePad T 10 tabletu pružaju simetričan zvuk s obje strane, a sve to uz podršku njihove Histen 6.1 tehnologije.

Lenovo Tab M8 - 1.199 kuna

Za istu cijenu s kojom dolazi Huawei možete dobiti i Lenovo Tab M8. No, on dolazi s nešto manjim ekranom i to od 8”. Riječ je o 4G LTE modelu koji ima 2 GB RAM-a i 32 GB prostora za pohranu podataka. Operativni sustav je Android 10.
KOMPLETNU PONUDU POGLEDAJTE OVDJE.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda