• ThinkPad X1 Fold Gen 1 košta 11.999 kuna
  • Dostupna su samo 3 komada
  • Akcija traje do 2. siječnja 2022. godine

Prije nekoliko godina, kad se savitljivi ekrani tek spominjali i kad su tek internetske glasine govorile o nadolazećim mobitelima, teško je bilo zamisliti što nas čeka. Samsung je sa svojim prvim modelima ima dosta problema i iz aspekta odnosa s javnošću, stvari nisu bile sjajne. No tko se toga danas sjeća? Danas, u poplavi mobilnih uređaja, Samsungovi modeli sa savitljivim ekranom iskaču kao inovativni i fantastični. Svijet savitljivih ekrana još je u povojima i polako se probija u širu populaciju, no još nije stigao tamo jer je preskup. No ne zaboravimo kako su i 5G mobiteli bili skupi, a danas ih možete dobiti po doista dobroj cijeni. Vjerujemo da će tako biti i sa savitljivim ekranima na mobitelima i laptopima. Samih laptopa sa savitljivim ekranom nema na tržištu, ipak je riječ o modelima koji tek trebaju raskrčiti put do korisnika. No jednom kad dođu, nestat će tableti (zahvaljujući i pametnim telefonima), a neizvjesna je i sudbina 2 u 1 računala.

ThinkPad X1 Fold Gen 1

ThinkPad X1 Fold Gen 1 je prvi laptop sa savitljivim ekranom. Treba se priznati Lenovu da je tu napravio velik iskorak i bez obzira na uređaj, povijest će ih pamtiti po ovoj inovaciji. A u svijetu u kojem živimo, volimo imati tech proizvode nastale u inovativnim tvrtkama. Naravno, i bez toga ThinkPad je sjajna serija računala u koju imamo apsolutno povjerenje. I to ne samo zbog due povijesti već i osobnog iskustva. ThinkPad koji smo imali trajao je godinama i zasigurno višestruko nadživio prosječni vijek trajanja laptopa koji je pet godina.

Dostupna su samo 3 komada

ThinkPad X1 Fold Gen 1 je na akciji, pa mu je tako cijena pala s 13.499 kuna na 11.999 kuna, što vam daje dobru uštedu. No, morate biti brzi jer su dostupna samo tri komada ovog inovativnog prijenosnika. Što se hardvera tiče, dolazi s Core i5 L16G7 procesorom, 8 GB RAM-a, SSD-om od 512GB SSD. Ekran je 13.3" OLED Touch QXGA, a operativni sustav Windows 10 Pro. Od opcija povezivanja ima dva USB-C ulaza, a težak je tek 1 kilogram. Dakle, radi se o moćnom računalu jakih hardverskih performansi koje spada u premium modele, baš kao i većina ThinkPad linije. Savitljivi ekran stavlja ga pak u sasvim drugu kategoriju laptopa, jedinstvenog u svijetu.

KUPITE GA OVDJE.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

5G NE, 6.55", 8GB, 128GB, Android 11, crni

XIAOMI 11 Lite Smartphone

In-ear i naglavne, više modela

SENNHEISER slušalice

Pogledaj ponudu u nastavku i iskoristi odličnu priliku

Velika ponuda Lenovo prijenosnih računala sada uz popust -10%