Uvjeti korištenja

Korištenjem Internet stranice Laptop.hr  smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Internet stranicama Laptop hr. smatraju se i sve pridružene stranice i servisi koji pripadaju domeni laptop hr.

Laptop hr. zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja Internet stranice bez obaveze prethodne najave te nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama. Svrha Internet stranice Laptop.hr  je informiranje korisnika o novostima iz svijeta prijenosnih računala, opreme, kulture i tehnologije.

Sadržaj stranice Laptop.hr je informativne prirode i objavljuje se  u dobroj namjeri te njegova svrha nije davanje stručnih savjeta ili uputa o korištenju pojedinih proizvoda.

Laptop.hr se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice.

Laptop.hr nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja Internet stranice, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice.

Laptop.hr ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama.

Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe.

Dopušteno je stavljati poveznicu Internet stranice Laptop.hr ili njenog sastavnog dijela na druge stranice.